Photobucket

It's my life.
Tuesday, April 21, 2009;4:32 pm
yongfu plays with water. =x

Rained this mornin . at sch go class room. good seh. long time nv assemble at classroom.go in classroom many ppl thr le. sit down den jiu slp.=x. den math do the worksheet .chinese dne jiu recess.
aftr recess gt home econ . got test. some duno how do ==. GG. den got course work presentation. == many error the facts all wrong.lang arts do compo den jiu end sch
went baby hse str8 aftr sch.blahblah 330 go home.


Quiz from yee wei and baby.
1. Besides your lips, where is your favourite spot to get kissed?
Answer: Everywhere.
2. How do you feel when you woke up this morning?
Answer: Going back to sleep .
3. Who was the last person you took photo with?
Answer: yong fu,sheng qiang.
4.Would you consider yourself to be spoiled?
Answer: Ofcourse yeh!
5.Would you ever donate blood?
Answer: see first =x.
6.Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
Answer: Yep
7.Do you want someone dead?-
Answer: ya.seriously.
8.What does your last message in your inbox says?
Answer: I wan la baby D:
9.What are you thinking of right now?
Answer: Krystal
10.Do you wish someone was with you right now?
Answer: Yeah
11.What time did you go to sleep last night?
Answer: 10
12.Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
Answer: Compassvale secondary school
13.Is someone in your mind right now?
Answer: Yes.
14.Who was the last person to text you?
Answer: Krystal

- Yeah yeah yeah!


What am i

Photobucket
Ðε ChéNG
is my BIG BIG name !
I'm 5+10=15

20/1 is MY day!

Eating books in Compassvale sec

Though i'm cold inside out. I can be friendly :)
Don't disturb me I don't disturb u

Add mi MSN| Friendster | FaceBook |




bold ,italic, underline


gossips


ShoutMix chat widget



Plurk

Plurk.com



goodbye

xCrissCross
Class Blog 2D'08
Asian Mullet Hairstyles
-----xYuuki
AMaNDa ChEw
Annabelle
AUdReY
Bing Bing
Cai Yun
Chanel
CherYL
Coco
Ding Que
EnRicA
Esther
Faye
FitzGerald
Hui nInG
HaRRy
HaN YaNg
Jasper
Jia Le
JiA Qi
JiNG yEe
Joon cheng/Christabel
JoOn ChEnG
Jia Xiang
KellyElyza.
KrYstaL
Mervin
Qian Yu
ReBeCca
Shina
Shi Ping
SyBIL
TinG YoNg
Wei Li
xIn yEe
Ya Xian
Ying Lin
Yu Qi
Yue Ying
Yuma
YeE WEi
Striked out = Broken link. Tag to be Added/Relink.



Memories

May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010


Twitter

    follow me on Twitter